Frequent Asked Question

  1. How can I book a taxi?
    • Ans: You can call us on phone or fill our form for booking.
  2. Can I smoke in vehicle ?
    • Ans: No. Smoking is strictly prohibited in all our taxis.
  3. How many people can travel together?
    • Ans: Our vehicles have sitting capacity for 8-10 travelers together without any hassle.
  4. When I can make a booking?
    • Ans: We are available 24/7. You can book at any point of time.
  5. Will I receive Email confirmation or SMS?
    • Ans: Yes. You will receive a confirmation email and sms instantly after you book a taxi.
  6. Are you fully licensed and insured?
    • Ans: Yes, we are fully licensed and insured.
  7. Do your vehicles have modern amenities?
    • Ans: Our vehicles are equipped with modern amenities like GPS, laptop table etc.
  8. Will anyone greet me at airport?
    • Ans: Yes, we will be there. Whether you are returning from abroad or going.